Workshops, docent, lezingen en advies.

Prosper verzorgt workshops, colleges, lezingen en filosofische wandelingen. Hiernaast begeleidt hij mediaprojecten en adviseert.

 

  • Van één dagdeel tot meerdaagse activiteiten
  • Van participerende doe-workshops tot lezingen en colleges.
  • Met volwassenen en jongeren.
  • Op locatie of online!

Specialisaties: Humanistische filosofie, storytelling (podcast & film), creativiteit, filosofische wandelingen.

O.a. voor: Avans Hoge School, St. Joost, HKU, Vrije Academie, Artez Hoge School, Humanistisch Verbond, NPO, Publieke Omroep, Oorzaken Festival, Queer Faces Migrant Voices, Dutch Directors Guild,  Crea Universiteit van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Docfest Maastricht.

 

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 2
Humanistische filosofie
Image Slide 2
Storytelling workshops
Image Slide 2
Advies en begeleiding
Image Slide 2
Filosofische wandeling
Image Slide 2
Festivals en evenementen
Image Slide 2
Advies en begeleiding
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Humanistische filosofie

Serie colleges over humanistische filosofie voor de Vrije Academie in samenwerking met het Humanistisch Verbond. De interactieve colleges behandelen het humanisme in verleden, heden en toekomst. Een onderzoek naar de betekenis van zelfzorg, creativiteit, autonomie, vrijheid, verbondenheid en zingeving.

Storytelling workshops (podcast, film en video)

Hoe vertel je een verhaal of maak je een podcast? Met meer dan 20 jaar ervaring als documentairemaker voor TV, internet, podcast en radio, verzorgt Prosper verschillende workshops. Van participerende meerdaagse activiteiten tot korte bijeenkomsten en lezingen.

Filosofische wandelingen

 Wandeling is een gesprek waar een thema wordt verkent. Zoals de vraag: wat is natuur? Doel is om gezamenlijk een specifieke problematiek te verkennen en tot inzicht te komen. De wandelingen kunnen overal gelopen worden. Neem contact op voor info.