Workshops, docent, lezingen

Prosper verzorgt workshops, colleges, lezingen en filosofische wandelingen. Hiernaast begeleidt hij mediaprojecten en adviseert.

  • Van één dagdeel tot meerdaagse activiteiten
  • Van participerende doe-workshops tot lezingen en colleges.
  • Met volwassenen en jongeren.
  • Op locatie of online!

Specialisaties: Humanistische filosofie, storytelling (podcast & film), creativiteit, filosofische wandelingen.

O.a. voor Vrije Academie, Oorzaken Festival, Queer Faces Migrant Voices, Avans Hoge School, St. Joost, Artez Hoge School, KRO, Dutch Directors Guild, NPO Fonds, UvA, UU, Docfest Maastricht.

Email voor meer info!

Filosofische wandeling

Filosofische wandelingen en gesprekken

Wandeling en gesprek waar een thema wordt verkent. Zoals de vraag: wat is natuur? Doel is om gezamenlijk een specifieke problematiek te verkennen en tot inzicht te komen. De wandelingen kunnen overal gelopen worden. Neem contact op voor info.

Storytelling

Storytelling workshops

Podcasts en filmworkshops. Hoe vertel je een verhaal? Wat zijn de basisingrediënten van storytelling? Met meer dan 20 jaar ervaring als documentairemaker voor TV, internet, podcast en radio, verzorgt Prosper verschillende workshops. Van participerende meerdaagse activiteiten tot korte bijeenkomsten en lezingen.

Humanistische filosofie

Humanistische filosofie

Serie colleges over humanistische filosofie voor de Vrije Academie in samenwerking met het Humanistisch Verbond. De interactieve colleges behandelen het humanisme in verleden, heden en toekomst. Een onderzoek naar de betekenis van zelfzorg, creativiteit, autonomie, vrijheid, verbondenheid en zingeving.