Docent & workshops

Workshops, advies en coaching

Workshops, cursussen en filosofische wandelingen. Van één dagdeel tot meerdaagse activiteiten. Van participerende doe-workshops tot lezingen en colleges. Op locatie of online.

Filosofie

Prosper geeft les en verzorgt workshops en cursussen. Over humanisme, levenskunst en filosofie. Zijn specialisatie zijn interactieve workshops. Groepsbijeenkomsten waar theorie, persoonlijke ervaringen en inzichten samenkomen.

Storytelling

Prosper geeft workshops en coacht over hoe je een verhaal vertelt. Of dit nu een podcast, video of documentaire is. Van participerende meerdaagse activiteiten tot korte bijeenkomsten. Daarnaast adviseer en begeleidt hij projecten. Prosper heeft meer dan 20 jaar ervaring in film, tv, radio en podcast.

Filosofische wandelingen

Een filosofische wandeling is een mini-workshop waar een specifiek thema wordt verkent. Zoals b.v. de vraag: wat is natuur? Of wat is de mens? Doel is om al wandelend gezamenlijk een vraag  te verkennen en tot inzicht te komen. De wandelingen kunnen overal gelopen worden. Zowel buiten als ook binnen. Voor volwassenen en jongeren.

Stuur een mail!